Υπηρεσίες

Nanny

Nanny είναι επαγγελματίας παιδικής φροντίδας που φροντίζει καθημερινά τα παιδιά στο σπίτι της οικογένειας. Μπορείτε να επιλέξετε σε Full-time, Part-time και Seasonal Nanny ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Δάσκαλος

Δάσκαλος είναι αυτός που παρέχει βοήθεια ή καθοδήγηση σε έναν ή περισσότερους μαθητές σε ορισμένα μαθήματα.

Ειδικός Παιδαγωγός

Τα παιδιά με ειδικές ανάγκες χρειάζονται μοναδικές οδηγίες από ειδικά εκπαιδευμένους επαγγελματίες για να επιτύχουν τις υψηλότερες δυνατότητές τους και να εξελιχθούν πέρα από τους περιορισμούς τους.

Ψυχαγωγός

Οι Ψυχαγωγοί είναι οι διασκεδαστές που εργάζονται σε διάφορες εκδηλώσεις και οργανώνουν δραστηριότητες και να κάνουν τα παιδιά να ενδιαφερθούν γι' αυτές.

antonia_ _
antonia_ _
2022-08-18
Η Γεωργία ανταποκρίθηκε άμεσα στις απαιτήσεις μου με πολύ επαγγελματισμό και στάθηκε αξία των περιστάσεων ! Θέλαμε κάτι ιδιαίτερο για τη βάφτιση της μικρής μας και μας εξέπληξε ευχάριστα ! Ομάδα 20 παιδιών πέρασε φανταστικά και έχουμε να λέμε τα καλύτερα ! Ευχαριστούμε πολυυυυ Γεωργία
Γεώργιος Συρανίδης
Γεώργιος Συρανίδης
2022-07-21
Συγχαρητήρια τέλεια εξυπηρέτηση όλα όσα ειπώθηκαν τηρήθηκαν στο επαρκών.
Sofia Pilitsidou
Sofia Pilitsidou
2022-07-17
Σε λίγους ανθρώπους μπορείς να εμπιστευθείς τους μεγαλύτερους θησαυρούς σου, είστε μέσα σε αυτούς 🙏
Elpi Tzi
Elpi Tzi
2022-07-11
Δεσποινα Δρουγκα
Δεσποινα Δρουγκα
2022-07-10
Το Μynanny καταρτίζεται από μια αξιόπιστη ομάδα κοριτσιών που φροντίζει τα παιδιά με απόλυτη ευγένια και κυρίως με πολύ αγάπη! Υπάρει απόλυτος επαγγελματισμός και γνώση σε αυτό που κάνουν. Τα πέντε αστεριά είναι λίγα! Σας ευχαριστούμε πολύ, καλή συνέχεια σε αυτό που κάνετε.
Asia
Asia
2022-07-07
Τα λόγια είναι περιττά, η εξυπηρέτηση ήταν καταπληκτική.
Asemina Golloshi
Asemina Golloshi
2022-07-07
Αγαπητές προς τα παιδιά και σωστοί επαγγελματίες! Συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Nasia Gkiomisi
Nasia Gkiomisi
2022-07-07
Έχουμε μόλις 2 εβδομάδες που χρησιμοποιούμε τις υπηρεσίες του my Nunny και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι! Είναι επαγγελματίες, με άριστη γνώση του αντικειμένου και αγάπη σε αυτό που κάνουν! Η nunny μας είναι πολύ γλυκιά, τα πάει απίστευτα καλά με τον μικρό μας, συζητάμε για ό,τι μας απασχολεί και μας συμβουλεύει πώς να χειριστούμε διάφορες καταστάσεις!
George Terzos
George Terzos
2022-07-07
Panos Symeonidis
Panos Symeonidis
2022-07-07

Copyright © 2022 MyNanny.gr All rights reserved.