Όραμα & Αποστολή

Σχέση Εμπιστοσύνης

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια σχέση εμπιστοσύνης, παρέχοντας τους καλύτερους δυνατούς υποψηφίους στις οικογένειές σας

Μακροχρόνια Συνεργασία

Με την προσφορά συνεχώς καλύτερων υπηρεσιών στοχεύουμε στη δημιουργία μακροχρόνιων συνεργασιών.

Αντίληψη Αναγκών

Έχοντας πολυετή επαγγελματική εμπειρία στον χώρο της φύλαξης και δημιουργικής απασχόλησης βρεφών και παιδιών , είμαστε σε θέση να αντιληφθούμε τις ανάγκες της οικογένειάς σας και να βρούμε τον κατάλληλο για εσάς επαγγελματία.

Για Εμάς

Η φροντίδα και η φύλαξη των παιδιών μας είναι πάνω από κάθε άλλη υποχρέωση, γι’ αυτό και πρέπει να είναι ποιοτική και συνιστάται να γίνεται από Babysitters, Παιδαγωγούς, Βρεφονηπιοκόμους, Νηπιαγωγούς και Νταντάδες. Όταν οι γονείς πρέπει να λείψουν από το σπίτι θέλουν να εξασφαλίσουν ότι η φροντίδα και η φύλαξη των παιδιών τους είναι σε ασφαλή χέρια. Οι καιροί είναι δύσκολοι και αβέβαιοι γι’ αυτό είναι σημαντικό να απευθυνόμαστε σε εξειδικευμένους επαγγελματίες σε ό,τι έχει να κάνει με την φροντίδα και την καλλιέργεια των παιδιών μας και όχι σε γνώμες τρίτων προσώπων που θα συστήσουν έναν τυχαίο επαγγελματία φροντίδας. Η αφοσιωμένη ομάδα μας από babysitters και νταντάδες είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, για να εξασφαλίσει τη φροντίδα των παιδιών σας, ακόμη και σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Κατανοούμε πόσο σημαντική είναι η εύρεση μιας νταντάς που να ταιριάζει όχι μόνο με το πρόγραμμά σας, αλλά και με τον τρόπο ζωής σας, επομένως θα αφιερώσουμε χρόνο για να γνωρίσουμε εσάς και τη δυναμική της οικογένειάς σας για να βρούμε το τέλειο ταίρι.

Οι αξιότιμοι πελάτες μας μας θεωρούν ως ένα άλλο μέλος της οικογένειας και μας εμπιστεύονται να διασφαλίσουμε πως τα παιδιά τους είναι ασφαλή, χαρούμενα και ικανοποιημένα στη φροντίδα μας. Για την απόλυτη ηρεμία σας, να είστε σίγουροι ότι οι επαγγελματίες που σας προτείνομε είναι πάντα:

Άρτια καταρτισμένοι και έμπειροι

Ασφαλισμένοι

Ενσυναίσθηση

Προσαρμοσμένοι στις ανάγκες

Τι μας ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα γραφεία;

Αμεσότητα
Αμεσότητα
Δεν είμαστε μια ακόμα διαδικτυακή πλατφόρμα. Οι γονείς έρχονται στο χώρο μας & επιλέγουν την κατάλληλη υποψήφια βασιζόμενοι στις απαιτήσεις τους.
Αμεσότητα
Κατανόηση
Κατανόηση Αναγκών
Αφιερώνουμε χρόνο για να προσλάβουμε μόνο τις πιο έμπειρες και πιο καταρτισμένες νταντάδες που ταιριάζουν στις συγκεκριμένες ανάγκες σας.
Κατανόηση
Διαδικασία ελέγχου
Αυστηρή διαδικασία ελέγχου
Κάθε υποψήφιος επαγγελματίας, προτού περάσει συνέντευξη από τις οικογένειες, έχει περάσει την αυστηρή διαδικασία ελέγχου. Η διαδικασία αυτή περιλαμβάνει
1. μια προσωπική συνέντευξη με την ομάδα μας
2. έλεγχο ποινικού μητρώου
3. έλεγχο συστάσεων
4.διαδικτυακή αναζήτηση και έλεγχο μέσων κοινωνικής δικτύωσης
5. έλεγχο από συνεργαζόμενο ψυχίατρο και παθολόγο.
Διαδικασία ελέγχου
Εκπαίδευση
Συνεχής εκπαίδευση προσωπικού
Το προσωπικό μας περνάει συνεχής εκπαίδευση μέσα από θεματικά σεμινάρια σχετικά με το βρέφος και το παιδί και σεμινάρια πρώτων βοηθειών.
Εκπαίδευση
Ασφάλεια
Ασφάλεια & Νομιμότητα
Τηρούμε όλες τις υποχρεώσεις απέναντι στους υπαλλήλους μας και στο νόμο ώστε το προσωπικό μας να μένει πάντα ευχαριστημένο.
Ασφάλεια
antonia_ _
antonia_ _
2022-08-18
Η Γεωργία ανταποκρίθηκε άμεσα στις απαιτήσεις μου με πολύ επαγγελματισμό και στάθηκε αξία των περιστάσεων ! Θέλαμε κάτι ιδιαίτερο για τη βάφτιση της μικρής μας και μας εξέπληξε ευχάριστα ! Ομάδα 20 παιδιών πέρασε φανταστικά και έχουμε να λέμε τα καλύτερα ! Ευχαριστούμε πολυυυυ Γεωργία
Γεώργιος Συρανίδης
Γεώργιος Συρανίδης
2022-07-21
Συγχαρητήρια τέλεια εξυπηρέτηση όλα όσα ειπώθηκαν τηρήθηκαν στο επαρκών.
Sofia Pilitsidou
Sofia Pilitsidou
2022-07-17
Σε λίγους ανθρώπους μπορείς να εμπιστευθείς τους μεγαλύτερους θησαυρούς σου, είστε μέσα σε αυτούς 🙏
Elpi Tzi
Elpi Tzi
2022-07-11
Δεσποινα Δρουγκα
Δεσποινα Δρουγκα
2022-07-10
Το Μynanny καταρτίζεται από μια αξιόπιστη ομάδα κοριτσιών που φροντίζει τα παιδιά με απόλυτη ευγένια και κυρίως με πολύ αγάπη! Υπάρει απόλυτος επαγγελματισμός και γνώση σε αυτό που κάνουν. Τα πέντε αστεριά είναι λίγα! Σας ευχαριστούμε πολύ, καλή συνέχεια σε αυτό που κάνετε.
Asia
Asia
2022-07-07
Τα λόγια είναι περιττά, η εξυπηρέτηση ήταν καταπληκτική.
Asemina Golloshi
Asemina Golloshi
2022-07-07
Αγαπητές προς τα παιδιά και σωστοί επαγγελματίες! Συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Nasia Gkiomisi
Nasia Gkiomisi
2022-07-07
Έχουμε μόλις 2 εβδομάδες που χρησιμοποιούμε τις υπηρεσίες του my Nunny και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι! Είναι επαγγελματίες, με άριστη γνώση του αντικειμένου και αγάπη σε αυτό που κάνουν! Η nunny μας είναι πολύ γλυκιά, τα πάει απίστευτα καλά με τον μικρό μας, συζητάμε για ό,τι μας απασχολεί και μας συμβουλεύει πώς να χειριστούμε διάφορες καταστάσεις!
George Terzos
George Terzos
2022-07-07
Panos Symeonidis
Panos Symeonidis
2022-07-07

Copyright © 2022 MyNanny.gr All rights reserved.